fbpx

Політика конфіденційності

1. Сфера застосування

1.1.Використання сервісу djimBA (надалі – Сервіс або djimBA) означає повну і безумовну згоду Користувача з цією політикою конфіденційності та вказаними в ній цілями та умовами обробки його персональних даних. Ознайомлення та погодження з даною Політикою конфіденційності є обов’язковим для отримання права доступу до користування Cервісом. Дана Політика конфіденційності розроблена на підставі діючого законодавства України.

1.2. Політика конфіденційності поширюється на всі данні та інформацію, що отримується djimBA від Користувача під час користування Сервісом. Користувач Сервісу добровільно надає ФОП Курінному Богдану Олександровичу, зареєстрованому за адресою: Україна, 03150, м. Київ, вул. Горького, будинок 124-128, а також третім особам, які мають доступ до цього Сервісу, свою згоду на обробку своїх персональних даних (які містяться в його повідомленнях та/або іншій інформації, зібраній та/або розміщуваній на Сервісі та/або в інформації, яку він відсилає іншим Користувачам Сервісу).

2. Зміст, мета, принципи та способи обробки персональних даних

2.1. Обробка Персональних даних включає в себе будь-які дії та/або сукупність дій, які пов’язані зі збором, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням та поширенням (реалізацією, передачею), видаленням Персональних даних Користувача з метою забезпечення роботи Сервісу.

2.2. Обсяг Персональних даних Користувача, по відношенню до яких здійснюється обробка і які можуть бути включені в бази персональних даних, визначається як будь-яка інформація про Користувача (яка розміщена в його даних, зібраних та/або розміщених на Сервісі та/або листах надісланих з його допомогою), яка стане відома djimBA, а також будь-яким третім особам, які використовують Сервіс. Інформація, яка надається djimBA може включати дані: ім’я, дату народження, стать, поштову адресу, електронну пошту, номер телефону; інформацію, яка складає сферу трудових відносин, контент, який завантажується.

2.3. Метою збору, зберігання і обробки персональних даних є надання Користувачу персоналізованих сервісів djimBA, у тому числі: доступ в Сервіс, розміщення і надсилання даних, таргетування рекламних матеріалів, зв’язок з Користувачем, втому числі відсилання повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сервісу, належного надання послуг з адміністрування та оптимізації комплексу процесів рекрутингу та лідогенерації, ведення кадрової документації, обробка запитів Користувача, а також інші сервіси djimBA.

2.4. Згода Користувача на обробку його персональних даних не вимагає від djimBA додаткових повідомлень при передачі його персональних даних третім особам відповідно до норм ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних».

2.5. Приймаючи дану угоду, користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач також дає згоду, що термін обробки його персональних даних є безстроковим.

2.6. У випадку, якщо у djimBA будуть підстави вважати, що надана інформація неповна або неправдива, djimBA має право на свій розсуд заблокувати або видалити обліковий запис Користувача, а також заборонити Користувачу повністю або частково використання Сервісу.

2.7. Користувач несе самостійну відповідальність за розповсюдження даних для доступу до Сервісу (ідентифікатори, паролі та ін.), за внесення персональних даних інших осіб, за зміст контенту та його відповідність нормам чинного законодавства України.

2.8. Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надані їм персональні дані або їх частину, а також параметри їх конфіденційності, скориставшись функцією редагування та налаштування доступу до особистої інформації, а також вимагати від djimBA повного видалення його аккаунту і всіх персональних даних з бази даних Сервісу відправивши запит за адресою [email protected]

3. Перехідні та кінцеві положення

3.1. djimBA повідомляє, що дані, які надає Користувач, або які Сервіс збирає про Користувача, будуть копіюватися та зберігатися на серверах, розміщених на території Західної Європи. Таке резервування та копіювання забезпечить та полегшить відновлення втраченого або пошкодженого контенту.

3.2. djimBA має право опубліковувати/розміщувати особисті відгуки Користувача про Сервіс на своєму сайті. Якщо Користувач бажає видалити свій відгук, він має звернутись з відповідним листом за адресою [email protected]

3.3. Дана політика конфіденційності може бути змінена djimBA в односторонньому порядку, шляхом розміщення умов політики в новій редакції в мережі Інтернет за адресою https://djimba.co.

djimBA – це поєднання досвіду рекрутингового агентства, що створює ефективний пошук фахівців та клієнтів IT галузі для рекрутерів та лідогенераторів від щирого ❤️

© 2020 RinKo. All Rights Reserved.